• English
  • Magyar

Személyszállítás cégek és magánszemélyek számára – eseti és szerződés alapú

Mercedes limuzin kölcsönzés – sofőrrel

Sofőrszolgálat – Utazás saját limuzinban? Használja ki a  lehetőséget. Adja át a vezetéssel járó gondokat a sofőrnek, és helyezkedjen el kényelmesen a jármű hátsó ülésén. Így lehetősége van arra, hogy pihenjen vagy a munkával kapcsolatos ügyeit intézhesse.

Reptéri transzferek – Budapest – Magyarország – Külföld – Nálunk a transzfer az ön háza, cége bejáratánál indul. A reptéri transzfer kényelmes módja annak, hogy ön eljuthasson a repülőtérre vagy hazaérkezhessen. Pontosan felvesszük önt a bejáratnál (a közúti közlekedés szabályai szerint), és biztonságosan, kényelmesen eljuttatjuk a repülőtérre, vagy otthonába.

Városnézés – Nálunk lehetősége nyílik arra, hogy megismerkedjen a régió változatos látnivalóival. Lehetősége van arra, hogy személyesen alakítsa ki a túráját a saját elvárásainak megfelelően.

Poggyász és kisáruszállítás – ha otthon felejtette az útlevelét és szeretné a zsebében tudni, poggyásza csak késve követi önt, fontos csomagot szeretne gyorsan eljuttatni a repülőtérre vagy egyéb helyre, akkor szolgáltatásunk a megoldás. Gyorsan és megbízhatóan juttatunk el minden csomagot a rendeltetési helyére, így önnek nem kell aggódnia!

Kisbusz bérlés – Budapesten, reptérre szállításhoz, vidékre és külföldi utakhoz transzfert biztosítunk

Esküvői autóbérlés – sofőrrel

Céges autó szervizelése – gumik, töltőállomás, szerviz, stb.

Események – személyszállítás

Küldöttség – VIP vendégek szállítása

Regionális transzferek – Csepel és vonzáskörzetében

Adminisztráció – kisáruszállítás, futárszolgálat, csomagszállítás

Nem dohányzó sofőrök

Wifi szolgáltatás igény esetén gépjárműveinkben