• English
  • Magyar

Az alábbiakban megtekintheti az utazási feltételeket.

 Megrendelés

Az eseti személyszállításra vonatkozó szerződés a megrendelő által írásban e-mail küldésével, illetve a honlapon található megrendelői űrlap kitöltésével és az ezekben foglalt megrendelések visszaigazolásával jön létre. A szerződés tartalmát a megrendelésben és a visszaigazolásban foglalt adatok képezik. A visszaigazolt megrendelés módosítására van lehetőség, amennyiben az a szolgáltató részéről vállalható. A módosítás esetleges többletköltsége a megrendelőt terheli.

Lemondás

Belföldi utazásra történő megrendelések esetében, a megrendelést kötbérmentesen lemondani, a kiállás időpontját megelőzően 24 órával, külföldi  utazásra történő megrendelések esetében, a kiállás időpontját megelőzően 72 órával van lehetőség. A megadott határidőkön túl történő lemondás esetén, a megrendelt gépjárműhöz tartozó minimum díjak megfizetése, belföldi megrendelés esetén 4 óra, külföldi utazásra szóló megrendelés esetén 9 óra, valamint az addig esetlegesen felmerült költségek (pl. előre megvásárolt autópálya matrica, szállás, kompjegy, stb.) kerülnek kiszámlázásra.
Lemondást kizárólag írásban (levél vagy e-mail) formájában fogadunk el.

Feltételek és kondíciók

A megrendelések feldolgozása 1-24 óra időtartam alatt történik.
Amennyiben mielőbb szeretne a szolgáltatásokról információt kapni, úgy kérjük hívja a kapcsolati telefon számunkat:

+36 30 29 94 444

Célunk, hogy a megrendelések időpontjára pontosan érkezzünk, de kérjük megértésüket a tőlünk független körülményekből adódó esetleges késések miatt, amit természetesen időben jelezni fogunk.

A megrendeléseket a KRESZ szabályainak betartásával, és az adott körülményeknek megfelelően, biztonságosan teljesítjük.

Megrendelő felelősséget vállal a gépjárműveken keletkezett minden olyan külső és belső anyagi kárért, amit az utasok okoztak a szolgáltatás teljesítése alatt. A teljes helyreállítási, javítási költséget a Megrendelő köteles megfizetni.

Amennyiben a megrendeléstől eltérően többlet teljesítés történik, akár km-ben vagy óraszámban mérve, úgy az a megrendelésben szereplő díjtételek alapján, plusz költségként felszámolásra kerül.

A fent nem szabályozott kérdésekben a PTK. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.